e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Φωτοστιγμές από τον Αγιασμό στο Γυμνάσιο Βανάτου











Στις 9.30 το πρωί σήμερα, τελέστηκε ο Αγιασμός στο Γυμνάσιο Βανάτου, το οποίο διευθύνει από τη φετινή σχολική χρονιά η Καθηγήτρια Φυσικής κ. Όλγα Αλεξίου.
Παρέστη ο Δήμαρχος Αρκαδίων κ. Στέλιος Μποζίκης. Ομιλώντας ο Εφημέριός μας π. Παναγιώτης στα παιδιά, επισήμανε χαρακτηριστικά, ότι η ζωή δεν είναι μόνο παιχνίδι (όπως όλοι θα επιθυμούσαμε) αλλά και αγώνας για την κατάρτιση των προσωπικοτήτων, κάτι που επιτυγχάνεται μες από τα σχολεία μας.

2 σχόλια:

Στέφανος Καστρινός είπε...

Όλα να πάνε καλά!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία Αλεξίου δεν έχει αλλάξει καθόλου αν και πέρασαν 18 χρόνια από τότε που φοίτησα και εγώ σάυτό το σχολειό...ήταν άλλωστε η πρώτη χρόνια που λειτούργησε το γυμνάσιο του Βανάτου στο νέο κτίριο. Της εύχομαι να χει πάντα δύναμη στο εκπαιδευτικό και όχι μ΄΄ονο έργο της..
Σοφία Ζγκαμπή