e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Επισκοπικές παρουσίες στην Ενορία μας





Μετά χαράς δεχθήκαμε απόψε το δειλινό στο Μπανάτο και μάλιστα στον ναό της Παναγούλας μας τον Μητροπολίτη μας Σεβ. Ζακύνθου κ. Χρυσόστομο και τον Επίσκοπο Φωτικής κ. Διονύσιο, για να ευλογήσουν τον Γάμο δύο νέων παιδιών συμπατριωτών μας, του δημοσιογράφου Βασίλη Μούτσιου και της ενορίτισσάς μας Δήμητρας Αβούρη.

Έτσι, είχαμε την καλή ευκαιρία να βρεθούν στην ενορία μας οι δύο Ιεράρχες, για δε τον Θεοφιλέστατο Φωτικής ήταν το πρώτο Μυστήριο, στο οποίο  έλαβε μέρος ως Αρχιερέας. Όλοι οι παρευρισκόμενοι (με πρώτο τον Σεβ. Ζακύνθου στο σύντομο λογύδριό του) ευχήθηκαν να αναδειχθεί άξιος του υπουργήματος της αρχιεροσύνης!

Φωτορεπορτάζ: Βαλάντης Δρογγίτης






Φωτογραφίες: Ημέρα τση Ζάκυνθος

Δεν υπάρχουν σχόλια: