e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Προλαμβάνοντας τον Καρκίνο του Μαστού


Μέχρι και το σούρουπο απόψε συνεχιζόταν στον Δήμο μας η πραγματοποίηση δωρεάν Μαστογραφίας, σε όποια γυναίκα της περιοχής μας επιθυμούσε να κάμει την πολύ σημαντική αυτή γυναικολογική εξέταση. 

Η εν λόγω κοινωνική προσφορά γίνεται με τη συνεργασία του Δήμου Αρκαδίων και της Avon Cosmetics Greece. Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου βρίσκεται έξω από το κτίριο του Δήμου μας, εδώ στο Μπανάτο, από προχθές 14 έως και αύριο 17 Σεπτεμβρίου. Όσες Κυρίες έχετε καθυστερήσει, σπεύσατε να επικοινωνήσετε, κλείνοντας ραντεβού στο τηλέφωνο 2695061475.

Δεν υπάρχουν σχόλια: