e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Η Ζωή Σαμαρά για τις "Καμένες Πεταλούδες"



Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Ελευθεροτυπία (29.1.2011) και μάλιστα στο ένθετο Βιβλιοθήκη (αρ. 640, σ. 12) δημοσιεύτηκε κριτική παρουσίαση τής συγκεντρωτικής έκδοσης των ποιημάτων του π. Παναγιώτη Καποδίστρια "Καμένες Πεταλούδες. Ποιήματα 1979-2009", από την Ομότιμη Καθηγήτρια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ποιήτρια ΖΩΗ ΣΑΜΑΡΑ, με τίτλο "Ατίθασες λέξεις από στάχτες".

Εάν κι εσείς επιθυμείτε να διαβάσετε την εν λόγω παρουσίαση, κάντε κλικ στην αναδημοσίευση στον ίσκιο του Ήσκιου εδώ, ή στην ηλεκτρονική σελίδα της Ελευθεροτυπίας, εδώ.

2 σχόλια:

Πρωτοπρεσβύτερος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ είπε...

θαυμάσια η κριτική της κ. Ζωής Σαμαρά!

Σάς ανήκουν συγχαρητήρια!

P. Kapodistrias είπε...

@ Σεβαστέ Γέροντα, π. Παναγιώτη Σπουργίτη,

Ο λόγος σου, λόγος καρδιακής ευγένειας, με χαροποίησε πολύ!

Να είσαι γερός και δυνατός για να μάς οδηγείς με την πνευματοφόρα παρουσία Σου!