e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Στιγμές από τον Αγιασμό στο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Μπανάτου








Στο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Μπανάτου τα μικρά παιδάκια της περιοχής είχαν την τιμητική τους! Όλα κελαδιστά και χαρούμενα. Φωλιά παρομοίασε το νηπιαγωγείο ο π. Παναγιώτης, ομιλώντας κατά τον Αγιασμό, που τέλεσε, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση της κ. Διευθύντριας. "Φωλιά, στην οποία οι δασκάλες προσπαθούν να δώσουν, σαν καλές μητέρες των μικρών πουλιών, γνώσεις για τροφή, ώστε τα πουλάκια να μεγαλώσουν, να δυναμώσουν τα φτερά τους, έτσι που ύστερα να πετάξουν μόνα τους στους ανοιχτούς ορίζοντες"

Να σημειωθεί ότι στην τελετή παρίσταντο ο Αντιδήμαρχος Αρκαδίων κ. Διονύσιος Φ. Τουρκάκης και ο Πρόεδρος Μπανάτου κ. Χαράλαμπος Δ. Κοντονής.

1 σχόλιο:

daniel είπε...

Καλώς ορίσατε στον κόσμο της γνώσης μικροί μας φίλοι!
Καινούρια σελίδα αρχίζει στη ζωή σας, σελίδα γεμάτη εμπειρίες και...όμορφες περιπέτειες!!! Καλή σας αρχή, καλή σας πρόοδο, καλή δύναμη στους δασκάλους σας και στους γονείς σας!