e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Πρωτοσυγκελλεύων της Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος


Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, επιθυμώντας να εκφράσει την βαθεία ευγνωμοσύνη του στον Γέροντά του Σεβ. Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο, τον από Ζακύνθου, τού ανέθεσε τα καθήκοντα του Πρωτοσυγκελλεύοντος της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου, ώστε και από την ευαίσθητη αυτή θέση να συνεχίσει να προσφέρει με την πολύχρονη και πολύτιμη πείρα του στην αποδοτικότερη λειτουργία της τοπικής Εκκλησίας. 

Αυτό ανακοίνωσε ο Σεβ. Διονύσιος χθες το μεσημέρι στον Γέροντά του, ενώπιον του προσωπικού τού Μητροπολιτικού Γραφείου. Εκείνος απεδέχθη ευχαρίστως την τιμή, δηλώνοντας ότι, ούτως ή άλλως,  πάντοτε ήταν και θα είναι στο πλευρό του  νέου Μητροπολίτη μας σε ό,τι και αν τον χρειασθεί και από οποιανδήποτε θέση!

1 σχόλιο:

Διονύσιος Β. Ποταμίτης (Σουμάκης) είπε...

Ἔτσι τὸν θέλουμε τὸν Γέροντα, πάντα κοντά μας!