e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ο Μπανατιώτης Σταύρος Κοντονής, νέος Βουλευτής Ζακύνθου

Βουλευτής Ζακύνθου εξελέγη απόψε ένας Μπανατιώτης, ο δικηγόρος Σταύρος Κοντονής, ο οποίος ήταν πρώτος στη λίστα υποψηφίων τού ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 

Ο νέος Βουλευτής του νησιού μας είναι γνωστός τοις πάσι, για τους διαδικτυακούς φίλους μας όμως χρειάζεται να αναφέρουμε ότι ο Σταύρος Κοντονής είναι γιος τού ιδιαίτερα αγαπητού σε όλους μας συνταξιούχου δασκάλου Νικολάου Χ. Κοντονή, εγγονός του μακαριστού Εφημερίου των Ενοριών του Μπανάτου παπά-Χαραλάμπη Κοντονή ή Παπά-Κουμπούρα και ανιψιός του μακαριστού παπά-Σπύρου Κοντονή ή Παπά-Κουμπούρα, προΕφημερίου Αγίας Τριάδος πόλεως Ζακύνθου. 

Εμείς, εκ μέρους του Μπανάτου και τού διαδικτυακού πολυπεριοδικού μας, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον εκλεκτό του Ζακυνθινού Λαού και συγχωριανό μας, να έχει υγεία και δύναμη, ώστε να ενεργεί προς το κοινό συμφέρον, σε μιαν εποχή δύσκολη και πολυαπαιτητική!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μόλις έμαθα ότι είναι γιος ενός από τους ποιο αγαπημένους μου ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου.
Είχα την τύχη ο Κ. Νίκος να μου κάνει φροντιστήριο μαθηματικά όταν είμουν πιτσιρικάς.
Και μόλις έμαθα επίσης ότι πέθανε :-(
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει!