e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Σκηνές από την Ευχαριστιακή Σύναξη προς τιμήν του Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου

Σήμερα το πρωί στο Καθολικό της Μονής Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου
Ομιλητής, ο Μητροπολίτης Κορωνείας Παντελεήμων
Οπτικοακουστικό υλικό: π. Π. Κ. και Σπύρος Νέγκας








































1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Χρόνια πολλά στην γειτονική μας Ζάκυνθο από τα Λεχαινά Ηλείας...
Ο Αγιος της "Συγνώμης" που ιδιαίτερα ευλαβούμαστε εδώ στην Ηλεία(απόδειξη τα πάμπολλα ονόματα Διονύσης,Διονυσία,Σάκης,Σία,Νιόνιος,Νιονιώ..οι Λειτουργίες που τελούντε σχεδόν σε όλους τους ναούς μας σήμερα κ' ιδιαίτερα τον Δεκέμβρη,οι αρτοκλασίες,οι αγρυπνίες,αλλά κ' το εικόνισμα του Αγίου που βρίσκεται σε κάθε σπίτι κ' που δεν λείπει από τις εκκλησιές μας είτε ως προσκυνητάρι είτε ως τοιχο-αγιογραφία!)βοηθειά μας..
Λυπάμαι που φέτος δεν μπόρεσα να έρθω στην λατρεμένη μας Ζάκυνθο...Χρόνια πολλά κ' πάλι κ' την θερμή αγάπη μας από τα Λεχαινά κ' την Ηλεία μας γενικότερα!!!