e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ο Άγιος Διονύσιος "σηκώθηκε" στις 11 π.μ. ακριβώς



Ο Άγιος Διονύσιος, όρθιος πια από τις 11 π.μ. ακριβώς, εμπρός στην Αγία Τράπεζα, αναμένει ώστε το απόγευμα να λιτανευθεί εντός του Καθολικού τής Μονής Του και να εναποτεθεί στην Θύρα τής προσκύνησής Του. Βοήθειά μας!!!

1 σχόλιο:

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ είπε...

Με το καλό να εορτάσουμε και πάλι, Ζακυνθνοί και μη, τον Άγιο Διονύσιο. Η σημερινή και αυριανή πανήγυρις θα έχει μια ιδιαιτερότητα, καθώς θα απουσιαζει λόγω ανάρρωσης, ο Γέροντας Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, που κάθε χρόνο προϊστατο της Ευχαριστιακής Σύναξης. Επειδή ξέρω ότι ενημερώνεται από το παρόν ιστολόγιο, του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση, ο Θεός να τον έχει καλά και σύντομα πάλι κραταιός. Χρονια Πολλά!