e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Χαρά για τα παιδιά της Ενορίας μας από τις Εκδόσεις Ποταμίτου












Κατά την επίσημη σημερινή Ευχαριστιακή Σύναξη των Χριστουγέννων στην Ενορία μας, εδώ στην Παναγούλα Μπανάτου, δόθηκε ιδιαίτερη τιμή στα μικρά παιδιά, που εκκλησιάστηκαν: Διανεμήθηκαν αντίτυπα τής παιδικής, ελληνοαγγλικής έκδοσης χρωμοσελίδων, με θέμα "Η ζωή τής Θεοτόκου", που κυκλοφορήθηκε πριν από καιρό από τις έγκριτες εκδόσεις Ποταμίτου (των φίλων μας Διονυσίου και Αίγλης-Αικατερίνης). 

Οι καλοί εκδότες, Ζακύνθιοι που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα, προσωπικοί φίλοι και συνεργάτες τού Εφημερίου μας, αλλά και μόνιμοι αναγνώστες τού Νυχθημερόν, θέλησαν να συμβάλουν με τον τρόπο τους στην ενοριακή ζωή μας και μάς απέστειλαν ικανό αριθμό αντιτύπων ενός από τα πολλά έργα τους (σημειωτέον, γράφει ο Διονύσιος και ζωγραφίζει η Αίγλη-Αικατερίνη), για κάθε χρήση. Ο π. Παναγιώτης έκρινε ότι σήμερα θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοθεί χαρά στα παιδιά τής Χριστουγεννιάτικης Θ. Λειτουργίας, όπερ και εγένετο! Η ευχαρίστηση ήταν διάχυτη, κάτι που αποτυπώθηκε στα ανωτέρω φωτοστιγμιότυπα τού Ιωάννη Πορφύριου Καποδίστρια! 

Ευχαριστούμε θερμά τις Εκδόσεις Ποταμίτου [τηλ. 2109750950] για την χορηγία τής αγάπης τους και τους ευχόμαστε να μεταλαμβάνουν διαρκώς τής Χριστουγεννιάτικης Χαράς, μαζί με την υπερπολύτεκνη οικογένειά τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: