e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Εόρτια επίσκεψη του Επισκόπου Μοζαμβίκης στον Αγγλικανό Αρχιεπίσκοπο της χώρας Dinis Sengulane










Μετά από πρόσκληση τού διάσημου ειρηνιστή Αρχιεπισκόπου της Αγγλικανικής Εκκλησίας της Μοζαμβίκης Dinis Sengulane, ο θεοφ. Επίσκοπος Μοζαμβίκης κ. Ιωάννης παραβρέθηκε στην χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην Αγγλικανική Εκκλησία του Limpopo, ναό τον οποίο παραχωρούσε η Αγγλικανική Εκκλησία στους Ορθοδόξους, πριν αποκτήσουν τον δικό τους Ναό.

Ο Επίσκοπος κ. Ιωάννης έγινε δεκτός με θερμά λόγια από τον κ. Sengulane και εξήρε τον ρόλο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Μοζαμβίκης για την ειρήνη και την συναδέλφωση στην ταλαίπωρη αυτήν αφρικανική χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: