e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Χαιρετισμός του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου στο Β7 "Αληθώς" για τον Ούγο Φώσκολο



ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΤΜΗΜΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κέρκυρα, 21 Φεβρουαρίου 2013


Χ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Σ Μ Ο Σ

Το Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου χαιρετίζει την εκδήλωση που οργανώνει το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου Μπανάτου ΑΛΗΘΩΣ, την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013, για τον μέγιστο ζακυνθινοϊταλό ποιητή Ούγο Νικόλαο Φώσκολο και εύχεται όπως λάβουν και στο μέλλον χώρα τέτοιες υψηλής κλάσεως εκδηλώσεις τόσο στο προσφιλές σε όλους μας Ωραίο Τζάντε όσο και σε άλλα μέρη της Επτανήσου και της πατρίδας μας. Αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες όχι μόνο τιμούν τον λαό, ανεβάζοντας το παιδευτικό του επίπεδο, αλλά και αποτελούν την μόνη αληθή παρηγορία στα βάσανά του στις μέρες μας τις χαλεπές, διότι πλέον μόνο ο πολιτισμός μπορεί να του μιλά και να τον πείθει. Είθε η ιερή σκιά του μεγάλου συμπατριώτη μας και του μεγάλου ευρωπαίου Ούγου Νικολάου Φώσκολου να μας ευλογεί πάντοτε και να μας συντρέχει.


Καθηγητής Γιώργος Κεντρωτής
Πρόεδρος του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: