e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Έτοιμη η αφίσα του Αφιερώματος στην παρουσία Ελληνισμού και Ορθοδοξίας στη Μεγάλη Βρετανία (Γ3 "Αληθώς", 31.10.2013)


Έτοιμη είναι και ήδη κυκλοφορείται η αφίσα για την προετοιμαζόμενη, 3η για φέτος, σύναξη του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου ΑΛΗΘΩΣ. Αφορά στο αφιέρωμα, που πραγματοποιούμε (Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013, ώρα 7 μ.μ.) στην ιστορία και τις προοπτικές της παρουσίας του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας στη Μεγάλη Βρετανία. Ομιλητής θα είναι ο π. Αναστάσιος Σαλαπάτας, ο οποίος θα φθάσει στο νησί μας με ομάδα Ελλήνων και Κυπρίων εκδρομέων, που ζουν μόνιμα στην Ιγγλετέρα! Σημειωτέον ότι προς τιμήν τους, τέσσερις μουσικοί μας (η Ελένη Χαϊκάλη, ο Νίκος Ιατράς, ο Άγγελος Σεβαστιάδης και ο Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος) θα αποδώσουν αξιοθύμητα άσματα, που πάντα συγκινούν!

Η αφίσα, λοιπόν, σχεδιάστηκε -όπως πάντα- από τον μόνιμο συνεργάτη μας Ιωάννη Πορφύριο Καποδίστρια, ο οποίος προσπάθησε να αποδώσει καλλιτεχνικά και συνοπτικά / αφαιρετικά το θέμα του αφιερώματος: Ορθοδοξία (Σύμβολο της Πίστης μας) και Ελλάδα (ελληνική εκδοχή του "Πιστεύω") στην Αγγλία (αγγλική εκδοχή του εν λόγω Συμβόλου). Θεωρούμε ότι πέτυχε τον συνδυασμό και θα αρέσει, όπως και όλες οι προηγούμενες συλλεκτικές αφίσες του ΑΛΗΘΩΣ!


1 σχόλιο:

Konstantinos είπε...

Πόσο θα ηθελα να ειμαι κοντα σας σ΄. αυτην την πανίερη και θεοφιλέστατη σύναξη...Καλή επιτυχία παό καρδιας. π. κων. ν. καλλιανος