e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

25 φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα συμμετάσχουν στο αυριανό Γ9 "Αληθώς"






Με ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι στην αυριανή -τελευταία για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος- σύναξη του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου "Αληθώς", που θα είναι αφιερωμένη στον ελληνογεννημένο Ιταλό ζωγράφο Giorgio De Chirico (στο ναό της Παναγούλας Μπανάτου, Κυριακή 1η Ιουνίου 2014, ώρα 9 μ.μ.) θα συμμετάσχουν εικοσιπέντε φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (πιο συγκεκριμένα από τα Τμήματα Φιλολογίας και Ιστορίας Καλαμάτας), που βρίσκονται αυτές τις μέρες στο νησί μας. 

Επικεφαλής των φοιτητών είναι ο κ. Γιώργος Ανδρειωμένος, Καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας και Αναπληρωτής Πρύτανη Διοίκησης και Προσωπικού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ο οποίος μάλιστα θα απευθύνει χαιρετισμό προς τους συντελεστές και θιασώτες του "Αληθώς"

Δεν υπάρχουν σχόλια: