e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Γράμμα από τον Εψηφισμένο Μητροπολίτη Σουηδίας π. Κλεόπα [Χειροτονία: 21/5, Φανάρι - Ενθρόνιση: 14/6, Στοκχόλμη]

[Με πολλή ικανοποίηση ελήφθη σήμερα το ακόλουθο ευχαριστήριο γράμμα τού θεοφιλεστάτου Εψηφισμένου Μητροπολίτου Σουηδίας π. Κλεόπα Στρογγύλη, από την Βοστόνη, ο οποίος έλαβε ήδη γνώση τόσο των δημοσιεύσεων τού Νυχθημερόν για την χαρμόσυνη εκλογή του, όσο και των δικών μας ευχών. 

Τον ευχαριστούμε για την καλοσύνη και επιφυλασσόμαστε. 
π. Π. Κ.]

Πεφιλημένε Αδελφέ μου π. Παναγιώτη,
Χριστός Ανέστη!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις εγκάρδιες ευχές σας και την πολυετή φιλία και υποστήριξή σας. Συγκινήθηκα πολύ με τα δυο άρθρα σας που διάβασα. Εμνήσθην ημερών αρχαίων! Ευχαριστώ και όσους εσχολίασαν τα άρθρα σας, ήδη δε τους παλαιούς συμμαθητές και συμφοιτητές μας. 

Όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου, σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε το e-mail μου που είναι: frcleopas1@gmail.com.

Σας περιμένω στην χειροτονία μου στο Φανάρι, στις 21 Μαΐου και στην ενθρόνισή μου, στη Στοκχόλμη, στις 14 Ιουνίου.

Βαθύτατα ευγνώμων στην πολυετή φιλία και αδελφική σας αγάπη
π. Κλεόπας


Δεν υπάρχουν σχόλια: