e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Για την ονομαστική εορτή του Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄

Την προσεχή  Tετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την μνήμη του Προστάτη και Πολιούχου του νησιού μας Αγίου Διονυσίου, Αρχιεπισκόπου Αιγίνης, άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ  Δ΄, ο οποίος θα δεχθεί τις ευχές του Κλήρου και του Λαού το απόγευμα της 17ης Δεκεμβρίου από ώρα 5 έως 8 μ.μ. στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου.

Παράκληση θερμή, αντί δώρων, γλυκισμάτων και ανθέων να κατατεθούν χρήματα στο  Ευαγές Ταμείο Απόρων Φοιτητών, επειδή εκεί υπάρχει μεγάλη ανάγκη λόγω της οικονομικής κρίσης.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια: