e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Τιμή της Ενορίας Μπανάτου προς τον νέο Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη


Με την ευκαιρία της σημερινής διακήρυξης του Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου ως Αγίου της Ορθόδοξης Εκκλησίας, αναγγέλλουμε στους Ενορίτες μας ότι την ερχόμενη Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015, στον Ναό της Φανερωμένης Μπανάτου, θα τιμήσουμε το καλό αυτό άγγελμα με ειδική αναφορά στον νέο λαοφίλητο Άγιο (περί του βίου και της πολιτείας Του), με Αρτοκλασία και Κόλλυβα, ενώ Εικόνα Του θα τεθεί για προσκύνημα! Όσοι πιστοί, προσέλθετε!

1 σχόλιο:

apelef είπε...

Τις πρεσβείες του Αγίου να έχουμε, Αμήν! Μεγάλη χαρά έχουμε! Να διαβάζουμε τα λεγόμενα του και να τα εφαρμόζουμε γιατί έχουν Άγιο Πνεύμα και μας βοηθάνε στη ζωή μας!

Δόξα Τω Θεώ που μας τον έστειλε!