e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Διορθόδοξος Εσπερινός της Κυριακής της Ορθοδοξίας στο Marrickville του Σίδνεϊ

Ανταπόκριση από Σίδνεϊ: π. Χριστόδουλος και π. Νικόλαος 


Είχαμε την ευλογία το βράδυ της Κυριακής της Ορθοδοξίας (1η Μαρτίου 2015) να έχουμε την παρουσία όλων των Ορθοδόξων του Σίδνεϊ στον Διορθόδοξο Εσπερινό, που έγινε στην Ενορία μας, χοροστατούντος του Σεβ. Αρχιεπισκόπου μας κ.κ. Στυλιανού και των Μητροπολιτών Αυστραλίας και Ν. Ζηλανδίας κ. Ειρηναίου (της Σερβικής Εκκλησίας), του Θεοφ. Επισκόπου Μιχαήλ της Ρουμανικής Εκκλησίας της Αυστραλίας, καθώς και του Θεοφ. Επισκόπου Απολλωνιάδος κ. Σεραφείμ. 
          Επίσης είχαμε την ιδιαίτερη ευλογία να τεθεί σε προσκύνηση η θαυματουργή Εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΣΚ, η οποία φυλάσσεται στη Νέα Υόρκη της Αμερικής, ερχόμενη από την Περιοχή Κουρσκ της Ρωσίας, όπου η Μητέρα του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ την προσκύνησε και ο Άγιος θαυματουργικώς θεραπεύτηκε από την παιδική του ασθένεια.


























































Δεν υπάρχουν σχόλια: