e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Η Λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα 1996 στον Μητροπολιτικό Ναό Ζακύνθου [πλήρες αρχειακό video]

όπως μεταδόθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι ΕΤ2 


Τον Αναστάσιμο Όρθρο εκείνου του πασχαλινού πρωινού εν Ζακύνθω δημοσιοποιήσαμε από το ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ προ καιρού. Μπορείτε να τον ξαναδείτε ΕΔΩ!


Σ΄εκείνη τη χαρμόσυνη Ευχαριστιακή Σύναξη, την οποία παρουσιάζουμε σήμερα, προέστη ο τότε Μητροπολίτης Ζακύνθου (νυν Δωδώνης)  κ. Χρυσόσοστομος, συμπαραστατούμενος από τους: Αρχιμανδρίτη Αλέξιο Ξένο - Πρωτοσύγκελο Ι. Μ. Ζ., τον Εφημέριο Μητροπόλεως Πρωτοπρεσβύτερο Παναγιώτη Σπουργίτη, Διάκονο Νικόλαο Μωραΐτη και Διάκονο Νικόλαο Κλάδη. Τον Χορό διηύθυνε ο Πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ναού κ. Σπυρίδων Αρβανιτάκης, ο  οποίος συννεχίζει και σήμερα να είναι στην ίδια θέση. Ενώ από πλευράς ιερατείου όλοι είναι εν ζωή, κάποιοι όμως από τους βοηθούς του ψαλτηρίου έχουν απέλθει. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: