e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ας θυμηθούμε τους Νεκρούς μας


Ανακοινώνεται προς τους Ενορίτες μας ότι, την ερχόμενη Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015, στις 6.30 το απόγευμα, στον Ναό της Παναγούλας μας, εδώ στο Μπανάτο της Ζακύνθου, θα γίνει η καθιερωμένη μνημόνευση των Κεκοιμημένων αγαπημένων προσώπων ενός εκάστου, εν όψει του Ψυχοσαββάτου της Πεντηκοστής

Μετά την Ακολουθία εντός του Ναού, οι επιθυμούντες θα μπορέσουν να τελέσουν τρισάγια επί των τάφων των Προσφιλών τους, στο παρακείμενο Κοιμητήριο του Μπανάτου. 

Ως γνωστόν, η μνημόνευση των ονομάτων των αγαπημένων Απόντων δεν σώζει τις ψυχές τους, αλλά τους προκαλεί κάποια ανάψυξη, δηλαδή δροσιά! Καλόν είναι να φτιάξετε ένα πιάτο με κόλλυβα κι ένα πρόσφορο. Αυτά και μόνον αυτά είναι τα δώρα που χρειάζεται πλέον η κάθε φευγάτη Ψυχούλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: