e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Πανέτοιμοι για την αποψινή εκδήλωση του "Αληθώς" - αφιέρωμα στους χορούς της ζακυνθινής υπαίθρου


Θυμίζουμε στους φίλους και θιασώτες του Κέντρου Λόγου "Αληθώς" ότι η 9η δράση του δ΄ κύκλου του θα πραγματοποιηθεί απόψε, στις 8.15 μ.μ., στο αμφιθεατρικό πλάτωμα της Φανερωμένης Μπανάτου. 

Ως γνωστόν, αυτή η τελευταία για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος δράση του Κέντρου, είναι αφιερωμένη στους Ζακυνθινούς Χορούς. Ήδη ο ομιλητής, ο Δρ Διονύσης Κάρδαρης, ένας σεμνός και έγκριτος επιστήμονας, ήταν σήμερα περί το μεσημέρι στον χώρο της εκδήλωσης, ενώ το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα "Υακίνθη", που γιορτάζει φέτος τα 20ά γενέθλιά του, προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη αποψινή βραδιά, με πρώτο και καλύτερο τον ιδρυτή και υπεύθυνό του δάσκαλο Νίκο Αρβανιτάκη

Σε αυτήν εδώ την δημοσίευση παρουσιάζουμε το εύχρηστο τετρασέλιδο πρόγραμμα που θα διανεμηθεί σε όσους έλθουν να μας τιμήσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: