e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Επίδοση του αφιερωματικού Τόμου "Ο Πατριάρχης του Γένους στην Ύδρα" στον κ. Βαρθολομαίο






Στο πλαίσιο των αθρόων επισκέψεων στο Φανάρι για την ονομαστική εορτή του Οικουμενικού Πατριάρχου, ο Πρωτοπρεσβύτερος Ακίνδυνος Δαρδανός, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνηςστις 10 Ιουνίου 2015, παρέδωσε στον ίδιο τον Πατριάρχη το πρώτο και τιμητικό αντίτυπο του αφιερωματικού Τόμου, που εξέδωσε κατ' αυτάς η εν λόγω Μητρόπολη και αφορά στην ιστορική επίσκεψη του Πρωτοκορυφαίου της Ορθοδοξίας στην Ύδρα, την 19η Ιουνίου 2014, με τίτλο "Ο Πατριάρχης του Γένους στην Ύδρα"

Σημειωτέον ότι ο καλαίσθητος και συλλεκτικός αυτός Τόμος πρόκειται να παρουσιασθεί επίσημα κατά τις επικείμενες εορτές της Ύδρας "Θεομητορικά 2015"

Οι αναγνώστες μας μπορούν να ξαναθυμηθούν την ανωτέρω πατριαρχική επίσκεψη, κάνοντας κλικ ΕΔΩΕΔΩΕΔΩ και ΕΔΩ!

Επιμέλεια κειμένου: π. Π. Κ.

Μαζί με τον π. Ακίνδυνο Δαρδανό ο Σεβ. Μητροπολίτης Προύσης κ. Ελπιδοφόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: