e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Θα χορηγηθούν πιστοποιήσεις παρακολούθησης των δράσεων του Κέντρου Λόγου "Αληθώς"


Ανακοινώνεται στους φίλους και θιασώτες του Κέντρου Λόγου "Αληθώς" ότι είμαστε έτοιμοι να χορηγήσουμε πιστοποιήσεις παρακολούθησης των μορφωτικών συνάξεων του Κέντρου των δύο τελευταίων ακαδημαϊκών ετών, δηλαδή του 2013-14 και του 2014-15, υπογεγραμμένες από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονύσιο Δ΄. 

Όσοι θεωρούν ότι έχουν παρακολουθήσει επαρκώς ή και πλήρως τις συνάξεις αυτές -εννοείται τις περισσότερες από τις μισές κάθε χρονιάς- και θέλουν να αποκτήσουν την σχετική πιστοποίηση για κάθε νόμιμη χρήση, δύνανται να εκφράσουν αυτή την επιθυμία τους είτε στον υπεύθυνο του Κέντρου, είτε στους συνεργάτες του, είτε στο e-mail: pakapodistrias@gmail.com, έως τις 30 Ιουνίου 2015

Επισημαίνεται -για την αποφυγή παρεξηγήσεων- ότι η χορήγηση προϋποθέτει την αίτηση και δεν είναι αυτονόητη! Κατά τα άλλα, ευχές για καλό καλοκαίρι και με υγεία στον επόμενο 5ο κύκλο "Αληθώς"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: