e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Έτοιμοι για την αυριανή εορτή προς τιμήν του νεοφανούς Αγίου Παϊσίου του Αθωνίτου
















Εσπερινές πνοές απόψε ενόψει της αυριανής κυριακάτικης Ευχαριστιακής Σύναξης, κατά την οποίαν θα τιμήσουμε λειτουργικά τον νέο άγιο της Εκκλησίας μας Παΐσιο τον Αγιορείτη. Ο ναός της Φανερωμένης μας, εδώ στο Μπανάτο της Ζακύνθου είναι ήδη καταστόλιστος, στο δε κέντρο του δεσπόζει η νεοϊστορηθείσα Εικόνα του τιμωμένου Αγίου, διά χειρός Αναργύρου Σκαλιώτου. 

Αύριο, λοιπόν, το πρωί θα έχουμε: θεία Λειτουργία, με Αρτοκλασία και πανηγυριώτικα Κόλυβα, επίκαιρη ομιλία από τον θεολόγο Σταμάτιο Ζούλα, διανομή μικρού βιβλίου των Εκδόσεων Ποταμίτου και πλαστικοποιημένων εικονιδίων προς όλους!

Αναμένουμε τους Ενορίτες μας και όσους τιμούν τον νεοφανή αυτόν αστέρα της Εκκλησίας μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια: