e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Διακρίθηκε η Μάγδα Γαζέα, καθηγήτρια του Γυμνασίου Βανάτου, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

[Μπανάτο, 28.10.2015]




Συγχαίρουμε από αυτή τη θέση την έγκριτη εκπαιδευτικό - Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του Γυμνασίου Βανάτου και Μαραθωνοδρόμο κ. Μάγδα Γαζέα, διότι την περασμένη Κυριακή (8.11.2015) διακρίθηκε στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας, στην αυθεντική διαδρομή, δεύτερη σε πανελλήνιο και τρίτη σε παγκόσμιο επίπεδοΣυγχαίρουμε επίσης τον προπονητή και σύζυγό της κ. Νίκο Ακτύπη για την επιμονή του στην επιτυχία. 

Αισθανόμαστε ήδη όλοι αρκετά ψηλότεροι και καυχόμαστε, ότι τα παιδιά της περιοχής μας την έχουν δασκάλα τους! Σε καιρούς δυσοίωνους έως απελπιστικούς, η Μάγδα Γαζέα αποτελεί μιαν ευοίωνη κι ελπιδοφόρα παρουσία, υπενθυμίζοντας ξανά και ξανά -κυρίως στους νέους μας- πώς όπου υπάρχει αποφασιστικό θέλω υπάρχει οπωσδήποτε και δρόμος, έστω κι αν αυτός είναι μαραθώνιος! Μακάρι να την καμαρώσουμε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Εύγε!!!
π. Π. Κ.

        Μάγδα Γαζέα: Τρέχω για να υπάρχω!        

Δεν υπάρχουν σχόλια: