e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης χοροστατώντας σήμερα στον Πατριαρχικό Ναό












Όπως μαρτυρούν οι ανωτέρω φωτο-στάσεις στο Φανάρι, κατά την σημερινή Ευχαριστιακή Σύναξη στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο ιερό Κέντρο της Ορθοδοξίας, χοροστάτησε -ευγενεί παραχωρήσει του Οικουμενικού Πατριάρχου- ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος αυτές τις ημέρες πραγματοποιεί επίσκεψη εκεί! Ο ίδιος ο Πατριάρχης χοροστάτησε στον Ναό του Αγίου Χαραλάμπους Βεβεκίου, όπου μετέβη και ο Σεβ. Δωδώνης, άμα τη απολύσει στα Πατριαρχεία. Ομιλώντας ο Πατριάρχης αναφέρθηκε ειδικά στην παρουσία του κ. Χρυσοστόμου στις αυλές του Φαναρίου.

Χθες, ο Σεβ. Δωδώνης είχε συνάντηση στο Πατριαρχικό Γραφείο με τον Πρώτο των Ορθοδόξων, όπου πάλιν και πολλάκις εξεφράσθη από πλευράς κ. Χρυσοστόμου, η αμέριστη αγάπη και ο σεβασμός του προς την Μητέρα Εκκλησία. Εκεί, μεταξύ άλλων επισκεπτών, βρέθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου με τη συνοδεία του, ήτοι: τον π. Σταμάτιο Μηλαθιανάκη εκ της Ι. Αρχιεπισκοπής Κρήτης μετά της Πρεσβυτέρας του Ανδριανής Κωστούλας και του υιού τους Χρήστου και τον εκ Ρεθύμνου ιατρό κ. Εμμανουήλ Ραπτάκη.  






Δεν υπάρχουν σχόλια: