e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Σταύρωσαν ζωντανό, καθολικό παπά, οι τρομοκράτες του ISIS

28.3.2016 / TO ΠΟΝΤΙΚΙ WEB 


Το Ισλαμικό Κράτος επέλεξε το συγκεκριμένο τρόπο θανάτωσης, επειδή ο παπάς ήταν καθολικός.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι «Washington Times», ο Ινδός καθολικός ιερέας, Τομ Ουζουνάλι, απήχθη από μέλη του Ισλαμικού Κράτους, στην Υεμένη, όπου βρισκόταν σε ιεραποστολή.

Οι τζιχαντιστές επέλεξαν να τον δολοφονήσουν με έναν τρόπο με ιδιαίτερη σημειολογία. Τον σταύρωσαν ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής των καθολικών και τον άφησαν να πεθάνει μέσα σε φριχτούς πόνους.

Μάλιστα οι τζιχαντιστές αυτή τη φορά επέλεξαν το Facebook και μέσω μιας ιστοσελίδας από τη Νότια Αφρική, έδιναν πληροφορίες. Η σελίδα έγραψε: «Πληροφορηθήκαμε ότι ο καθολικός ιερέας, Πατέρας Τομ, ο οποίος απήχθη από την έδρα της Ιεραποστολικής Κοινότητας της Υεμένης, υπέστη βασανιστήρια και πρόκειται να σταυρωθεί την Μεγάλη Παρασκευή».


Δεν υπάρχουν σχόλια: