e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Δυο νέες χειροτονίες κι ένα εκκλησιαστικό οφίκιο στο Blantyre του Malawi






Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζάμπιας και Μαλάουι κ. Ιωάννης, συνεχίζοντας την εργώδη πνευματική σπορά του στον ιεραποστολικό αγρό του Μαλάουι, μιας από τις δύο χώρες της δικαιοδοσίας του, λειτούργησε την Τρίτη, 24 Μαΐου 2016, στον Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου της πόλεως Μπλαντάιρ. 

Κατ' αυτή την Ευχαριστιακή Σύναξη προέβη στη χειροτονία του Διακόνου Ερμολάου και του Πρεσβυτέρου Ιωάννου, ενώ την ίδια ημέρα απένειμε το οφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου στον Αρχιερατικό Επίτροπο της περιοχής π. Νικοδήμου, ενός καλού και αφοσιωμένου εγγάμου λειτουργού του Υψίστου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: