e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος Επίτιμος Διδάκτορας της Θεολογικής Σχολής του Αγ. Τύχωνος

του Άρχοντος του Οικουμενικού Θρόνου κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥ 









Η Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή του Αγίου Τύχωνος (St. Tikhon's) ανακήρυξε τον Αρχιεπίσκοπο Γέροντα Αμερικής κ. Δημήτριο επίτιμο Διδάκτορα Θεολογίας, κατά τη διάρκεια της 74ης τελετής αποφοίτησης της Σχολής το Σάββατο 28 Μαϊου στο South Canaan της Πενσυλβάνια. 

Η απονομή του τιμητικού διδακτορικού διπλώματος έγινε από τον Μητροπολίτη Τύχωνα, προκαθήμενο της εν Αμερική Ορθόδοξου Εκκλησίας (OCA). Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος παρέστη συμπροσευχόμενος στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου στην Ιερά Μονή του Αγίου Τύχωνος του Zadonsk, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Τύχωνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: