e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Η συνέντευξη π. Μανουσάκη στο site του Γραφείου Τύπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο


Η συνέντευξη του Αρχιμανδρίτου Παντελεήμονος Μανουσάκη έπιασε τόπο! Διαβάστηκε πολύ και αναπαράχτηκε σε διάφορους αξιόλογους ιστότοπους, με σημαντικότερη θέση το επίσημο site του Γραφείου Τύπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο

Μεγάλη μας η τιμή και δικαίωση του e-περιοδικού μας Νυχθημερόν! Κυρίως όσον αφορά στη σκέψη να καλέσουμε έναν σπουδαίο θεολόγο και φιλόσοφο των άνοστων ημερών μας, τον π. Παντελεήμονα Μανουσάκη, να διατυπώσει λόγο διαυγή και απροκατάληπτο για την επικείμενη μεγάλη εκκλησιαστική διοργάνωση της Ορθοδοξίας! Εύγε "πάλιν και πολλάκις" στον εν Βοστόνη Καθηγητή π. Μανουσάκη και πολλές ευχαριστίες στους υπευθύνους του επίσημου site της Συνόδου για την προβολή της δημοσίευσής μας! 

Οι φίλοι αναγνώστες μπορείτε να δείτε την αναδημοσίευση κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: