e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

«Ναοί στο σχήμα του ουρανού»: Συναυλία στο πλαίσιο της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου (ΕΡΤ1, 20.6.2016)




Συναυλία με έργα Μίκη Θεοδωράκη και τη Μαρία Φαραντούρη στα Νιωπήγεια Κισσάμου στο πλαίσιο της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη και πολλών ιεραρχών. Μήνυμα του μεγάλου μουσικοσυνθέτη. 
Ρεπορτάζ ειδήσεων ΕΡΤ, 20 Ιουνίου 2016


Ο Μίκης Θεοδωράκης για την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) 

«Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης κατέχει ένα ξεχωριστό μέρος στη ψυχή μου. Την έχω επισκεφθεί πολλές φορές. Με τον μακαριστό Ειρηναίο Γαλανάκη μάς συνέδεαν δεσμοί βαθιάς φιλίας. Συνομιλούσαμε ώρες για τα ιδανικά του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας. Η αναζήτηση του Θείου ήταν για μένα υπέρτατος σκοπός από τα νεανικά μου χρόνια»
[Από τον Χαιρετισμό του Μίκη Θεοδωράκη στη Συναυλία της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας στο Πέτρινο Θέατρο της ΟΑΚ στα Νωπήγεια Κισάμου. Δευτέρα, Του Αγίου Πνεύματος, 20 Ιουνίου 2016.]



















Δεν υπάρχουν σχόλια: