e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Εκοιμήθη ο 38χρονος ιερέας της Ζακύνθου π. Διονύσιος Αντίοχος




Με οδύνη αναγγέλλουμε ότι εξεδήμησε προς Κύριον, σήμερα το απομεσήμερο, μετά από ολιγοήμερη ασθένεια και νοσηλεία στην εντατική του Νοσοκομείου Ρίου των Πατρών, ο 38χρονος ιερέας π. Διονύσιος Αντίοχος, Εφημέριος της μικρής Ενορίας Δράκα Αγίου Δημητρίου Ζακύνθου. 

Ο π. Διονύσιος, πατέρας τριών μικρών παιδιών (του Λάμπρου, του Αντώνη και της Μαρκέλας), ήταν φοιτητής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και διακρινόταν για το φιλακόλουθο και φιλοπρόοδο του χαρακτήρα του. Η κηδεία του τοποθετείται στην Ενορία του Δράκα, την ερχόμενη Παρασκευή, 24 Ιουνίου ε. έ., στις 5 το απόγευμα. Ας είναι η ψυχούλα του αναπαυμένη!



1 σχόλιο:

Σεραφείμ είπε...

Ας έχει το έλεος του Θεού και ας βρούν δύναμη τα τέκνα και οι οικείοι πάντες δια το μετά.