e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Τιμήθηκε το Γενέθλιο του Προδρόμου στον Άι Γιάννη των Μουσουραίων Κουκουναρίας, στους αμπελώνες του μπανατιώτικου κάμπου






Πρωί Παρασκευής, 24ης Ιουνίου 2016, εορτάστηκε το Γενέθλιο του Αγίου Ιωάννου, Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστή του Χριστού, στην δεύτερη Ενορία του Μπανάτου, αυτήν της Κουκουναρίας και μάλιστα στο γραφικό εξωκλήσι του Άι Γιάννη, της οικογένειας Μούσουρα, στους καταπράσινους αμπελώνες του μπανατιώτικου κάμπου. Συλλειτούργησαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Παναγιώτης Καποδίστριας -ο οποίος μάλιστα  ομίλησε επίκαιρα προς τους εκκλησιασθέντες- και ο οικείος Εφημέριος Ιερομόναχος Πορφύριος Γουσέτης. Ακολούθησαν πλούσια κεράσματα, με λουκουμάδες, γλυκίσματα και αναψυκτικά, στον ευεργετικό ίσκιο του ναΐσκου!
[Φωτογραφίες: Νίκος Δ. Μούσουρας]






















































Δεν υπάρχουν σχόλια: