e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Πατριαρχική Χοροστασία και Εκκλησιασμός των μελών της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου, Δευτέρα του Αγ. Πνεύματος, στη Μονή Γωνιάς

Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 20 Ιουνίου 2016, πριν από την ιστορική Εναρκτήρια Συνεδρία της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου, στο Καθολικό της Ι. Μονής Οδηγητρίας Γωνιάς, πλησίον της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης, στο Κολυμπάρι Χανίων. Χοροστάτησε ο Μακ. Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος Γ΄. Άπαντες οι Συνοδικοί, εν αναμονή του μεγάλου Γεγονότος, του Εκκλησιαστικού Γεγονότος, επικαλέστηκαν τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος προς εργασίαν των εντολών Του, "ίνα ώσιν έν"








































Δεν υπάρχουν σχόλια: