e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Ο Μητροπολίτης Νιγηρίας κ. Αλέξανδρος, μετά παρρησίας, για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο στο intv.gr




Ο Σεβ. Μητροπολίτης Νιγηρίας κ. Αλέξανδρος αποτελεί μιαν εξέχουσα φυσιογνωμία του δευτερόθρονου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, έναν φωτισμένο Ιεράρχη της σύγχρονης Ιεραποστολής, έναν ευπροσήγορο εκκλησιαστικό άνθρωπο με εξαιρετική ανοικτοσύνη νοός και μιαν ελπιδοφόρα παρουσία "εν γη ερήμω και αβάτω  και ανύδρω"

Σήμερα, δεδομένου μάλιστα του είναι Μέλος της Πανορθοδόξου Γραμματείας και κατ' αυτάς Μέλος της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της εν Κρήτη, ο κ. Αλέξανδρος παραχώρησε ιδιαίτατα ενδιαφέρουσα και βαρυσήμαντη συνέντευξη στο intv.gr και στον Παναγιώτη Ανδριόπουλο, συνεργάτη του αξιόλογου αυτού ιστότοπου. Η σκηνοθεσία της εκπομπής  είναι του Γιώργου Αρβανίτη

Εσείς μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: