e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Εικόνες από την Αρχιερατική Λειτουργία στον Ναό της Θείας Αναλήψεως πόλεως Ζακύνθου [φωτοθήκη + ενδεικτικό video]


Πρωί Πέμπτης, 9ης Ιουνίου 2016, εορτής της Αναλήψεως του Κυρίου, στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ναό, στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου. Στην Ευχαριστιακή Σύναξη προέστη ο οικείος Μητροπολίτης Σεβ. Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄. Ομίλησε -αναθέσει Μητροπολίτου- ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Παναγιώτης Καποδίστριας, αναφερθείς στη Χαρά, με την οποία χαρίτωσε την ανθρωπότητα ο Αναληφθείς Χριστός. Έκτοτε, τόνισε, με την επίπνοια του Αγίου Πνεύματος, αυτή η Χαρά ενδυναμώνει κάθε αγωνίστρια ψυχή, ούτως ώστε ο Χριστιανός να είναι ο κατεξοχήν Χαρούμενος Άνθρωπος! 
          Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας, ο δραστήριος Εφημέριος Πρωτοπρεσβύτερος Χαράλαμπος Κυπριώτης και οι έγκριτοι συνεργάτες του παρέθεσαν καφέ και πλούσια κεράσματα στο ιερατείο και τα μέλη της Χορωδίας. 
[Φωτορεπορτάζ: Σπύρος Νέγκας]



















































































Δεν υπάρχουν σχόλια: