e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Για τα επικείμενα ονομαστήρια του Μητροπολίτου Δωδώνης


Την προσεχή Κυριακή, 13η Νοεμβρίου 2016, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, εορτάζει τα ονομαστήριά του ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος δεν θα εορτάσει επίσημα.  

Την ίδια ημέρα θα προεξάρχει της κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας στο Καθολικό της Μονής Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου πόλεως Ζακύνθου (όπου υπάρχει παρεκκλήσιο του τιμωμένου Αγίου Χρυσοστόμου) και θα δεχθεί τις ευχές του εκκλησιάσματος στο Αρχονταρίκι της εν λόγω Μονής από  ώρα 11 έως 12.15.   

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΥΓΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΡΑΓΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΕΥΛΟΓΙΣΗ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΗ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΤΗ ΣΟΥ ΔΕΣΠΟΤΑ.ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΗΜΩΝ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΤΕ ΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ.