e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Νέος Υπουργός Δικαιοσύνης ο Σταύρος Κοντονής

 συνέβη τώρα 


Ανακοινώθηκε πριν λίγα λεπτά το νέο κυβερνητικό σχήμα. Μεταξύ των προσώπων του ανασχηματισμού ο Βουλευτής Ζακύνθου και συγχωριανός μας κ. Σταύρος Κοντονής, ο οποίος αναλαμβάνει το πολυαπαιτητικό χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Από αυτή τη θέση τού ευχόμαστε να έχει δύναμη να υπηρετήσει, από το νέο πόστο του, τα θέσμια της πατρίδας. Οι ευχές των μακαριστών ιερέων παππού του Χαραλάμπη και θείου του Σπυρίδωνος, μαζί με αυτές του αείμνηστου δασκάλου πατέρα του Νικολάου (όλων διακεκριμένων γόνων του Μπανάτου) να τον συνοδεύουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: