e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Κυριακή του Αντίπασχα 2017, τιμώντας τον Άγιο Γεώργιο, στον πανηγυρίζοντα Ναό της Grenoble Γαλλίας


Πρωί 23ης Απριλίου 2017, προεστώτος της αναστάσιμης Ευχαριστιακής Συνάξεως του Θεοφ. Επισκόπου Ρηγίου κ. Ειρηναίου, βοηθού Επισκόπου του Σεβ. Μητροπολίτου Γαλλίας κ. Εμμανουήλ. 
          Στην εν λόγω Ελληνορθόδοξη Ενορία του Αγίου Γεωργίου εφημερεύει Ζακύνθιος Κληρικός, ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεράσιμος Σκαρτσής. Στην εν λόγω λαμπρινή εορτή συμμετείχε, μαζί με άλλους Ιερείς, ο επίσης Ζακύνθιος Κληρικός Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Νικόλαος Ξένος, από τον οποίον προέρχεται το δημοσιευόμενο εδώ φωτορεπορτάζ! 
          Ευχόμαστε σε όλους, τόσο στον πολυσέβαστο Επίσκοπο, τον και από ετών ενεργό φίλο του πολυπεριοδικού μας, όσο και στους Ζακυνθίους συν-αδελφούς Ιερείς και όχι μόνον, όπως και στους Έλληνες της όμορφης πόλης της Grenoble, να έχουν διαρκείς και αδιάπτωτες Αναστάσεις στη ζωή και στα έργα τους! 
          π. Π. Κ. 
































Δεν υπάρχουν σχόλια: