e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

20ετές Μνημόσυνο Αρχιμανδρίτου Διονυσίου Κοντονή αύριο εν Βανάτω της Ζακύνθου




Αύριο το πρωί, 10 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα κατά την οποία θα τιμηθεί σεμνοπρεπώς και κατ' άκραν οικονομίαν -λόγω Ψυχοσαββάτου- ο Άγιος Ιερομάρτυς Χαράλαμπος, στον Ναό της Φανερωμένης Μπανάτου, θα τελεσθεί συνάμα Επιμνημόσυνη Δέηση για τον μακαριστό γόνο της Ενορίας μας Αρχιμανδρίτη Διονύσιο Κοντονή, επί τη συμπληρώσει είκοσι (20) πλήρων ετών από την κοίμησή του και την ταφή του στο Κοιμητήριο της Ενορίας μας. 

Θυμίζουμε ότι ο μακαριστός Αρχιμανδρίτης υπηρέτησε εφημεριακώς κατά το πλείστον της μακράς ιερατείας του στο Στόμιο της Λάρισας και διακρίθηκε παιδιόθεν για το εργόχειρο της κεντητικής, μέσω του οποίου παρήγαγε πλείστα όσα αξιομνημόνευτα και θαυμαστά έργα εκκλησιαστικής κεντητικής τέχνης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: