e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Ευπρεπίζοντας τις βιολέτες στον δίσκο της Σταυροπροσκύνησης 2018 εν Βανάτω


Κατά την πατροπαράδοτη συνήθεια, απόψε, στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου εν Ζακύνθω, ετοιμάστηκε ο δίσκος με τον τίμιο Σταυρό και τις καθιερωμένες πολυ-ευωδιαστές βιολέτες για την αυριανή Κυριακή της Σταυροπροσκύνησης. 
     Μια από τις Αναπληρώτριες Επιτρόπους και διάφορες κυρίες της Ενορίας μας προσήλθαν και βοήθησαν για την ευπρέπεια του δίσκου, αλλά και εν γένει του Ναού. Άλλες κυρίες απέστειλαν βιολέτες από τους κήπους τους. 
     Ο παριστάμενος Εφημέριος π. Παναγιώτης ευχήθηκε σε όλες να είναι πάντα γερές και δυνατές, υποστηρίζοντας και τηρώντας τις πατρικές παραδόσεις μας! Εύγε! 




















Δεν υπάρχουν σχόλια: