e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Κυριακή του Θωμά 2018 στον Ναό του Αγίου Ελευθερίου πόλεως Κερκύρας [φωτογραφίες + video]


Πρωί Κυριακής του Αντίπασχα, 15ης Απριλίου 2018, στον Ναό του Αγίου Ελευθερίου και Αγίας Άννης πόλεως Κερκύρας, συλλειτούργησαν ο π. Παναγιώτης Καποδίστριας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Ι. Μ. Ζακύνθου και ο οικείος Εφημέριος Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Κοσκινάς, ενώ έψαλε υπέροχα η διαπρεπής και αξιάκουστη Χορωδία του Ναού, υπό την διεύθυνση του κ. Καρύδη. 
     Ο π. Δημήτριος παρουσίασε με θερμά λόγια τον φιλοξενούμενό του, ανατρέχοντας στην αδιατάρακη φιλία σχεδόν μιας 40ετίας, ο δε π. Παναγιώτης ομίλησε προς το εκκλησίασμα περί της δυσπιστίας του Αποστόλου Θωμά και ότι αναστάσιμες εμπειρίες δυνάμεθα να βιώσουμε εντός της Μήτρας-Εκκλησίας, όπου δεσπόζει ο Εσταυρωμένος και Αναστάς Κύριος, ο και παρατεινόμενο στους αιώνες.
































































1 σχόλιο:

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Θερμά σας ευχαριστούμε για Όλα. Μας εμπνεύσατε και μας διδάξατε.