e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Αρχιερατικός Αναστάσιμος Εσπερινός προς τιμήν των Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης στον Αγκερυκό Ζακύνθου


Εσπέρας Σαββάτου, 14ης Ιουλίου 2018, στον πανηγυρίζοντα Ναό των Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης, εν όψει της αυριανής μνήμης των αγίων αυτών Μαρτύρων, στην κωμόπολη Αγκερυκός Ζακύνθου. 
     Του Αναστασίμου Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζάμπιας και Μαλάουι κ. Ιωάννης, ο οποίος είναι γέννημα και θρέμμα του Αγκερυκού. Σημειωτέον, αύριο ο ίδιος θα προστεί της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας. 
     Απόψε έψαλε Χορός καλλίφωνων Ιεροψαλτών, υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου Μπανάτου κ. Δημητρίου Κάνδηλα. Πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στον οικείο Εφημέριο, Μ. Οικονόμο Νικόλαο Βόσσο και στα Μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου για την οργάνωση της εορτής. 
  [Φωτογραφίες: Παναγιώτης Ρίκος]


















































Δεν υπάρχουν σχόλια: