e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Η πλειοψηφία των Ουκρανών (52,8%) υποστηρίζει την δημιουργία Αυτοκέφαλης Εκκλησίας στη χώρα


Δημιουργία αυτοκέφαλης τοπικής Εκκλησίας στην Ουκρανία υποστηρίζει το 52,8% του λαού, σε γενόμενη δημοσκόπηση. «Η δημιουργία τοπικής Εκκλησίας Αυτοκέφαλης στην Ουκρανία υποστηρίζεται από το 52,8%, δεν υποστηρίζεται από το 19,1%, οι αναποφάσιστοι αντιπροσωπεύουν το 8,5% , δεν ενδιαφέρονται γι' αυτό το θέμα κατά 19,6%», εξήγησαν στο τηλεοπτικό κανάλι 5 της Ουκρανίας οι ειδικοί επί των δημοσκοπήσεων Σεργκέι Shtepa και Rostislav Balaban.

Η ανωτέρω αντιπροσωπευτική έρευνα του ενήλικου πληθυσμού της Ουκρανίας διεξήχθη από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου με προσωπική συνέντευξη. 1.800 άνθρωποι ερωτήθηκαν, οι οποίοι ζουν σε όλες τις περιοχές της Ουκρανίας, εκτός από την Κριμαία και τις περιοχές ORDLO (δηλαδή του πληθυσμού των κατεχόμενων εδαφών από τους Ρώσους των περιοχών Ντόνετσκ και Λουάνσκ). Το σφάλμα δειγματοληψίας δεν υπερβαίνει το 2,3%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: