e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Στην Άγκυρα, καλεσμένος από Erdogan μεταβαίνει ο Βαρθολομαίος, όπου θα είναι και ο Τσίπρας


Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος πρόκειται να μεταβεί εντός της ημέρας στην Άγκυρα, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Εξοχ. Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας κ. Recep Tayyip Erdogan, να παρακαθήσει στο επίσημο δείπνο που παραθέτει προς τιμήν του Εξοχ. Πρωθυπουργού της Ελλάδος κ.Αλεξίου Τσίπρα.

Τον Παναγιώτατο θα συνοδεύουν ο κ. Παντελεήμων Βίγκας, Άρχων Μ. Χαρτοφύλαξ της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, ο κ. Στέλιος Πούλαδος, Πρόεδρος του Συλλόγου Ιμβρίων Αθηνών, και ο κ. Γεώργιος Θεοδωρίδης, Πρόεδρος της Ορθοδόξου Κοινότητος και του Ρωμαίηκου Πνευματικού και Πολιτιστικού Συνδέσμου Σμύρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: