e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Ο Μητροπολίτης Αξώμης παρηγορώντας Πενθούντες της Addis Ababa λόγω της αεροπορικής τραγωδίας






Την 18η Μαρτίου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ, τέλεσε Μνημόσυνο στον Ναό Αγίου Φρουμεντίου Αδδίς Αμπάμπα, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των τριών Ρώσων αδελφών (Alexander, Ekaterina, Sergey), που έχασαν τη ζωή τους κατά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα στην Αιθιοπία. 

Παρευρέθησαν οι γονείς και συγγενείς των αδικοχαμένων Ρώσων αδελφών. Ο Σεβ. κ. Δανιήλ μετέφερε τα θερμά συλλυπητήρια του Μακ. Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β΄ προς τον Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αδδίς Αμπάμπα. 

Μετά από παράκληση των συγγενών, ο Μητροπολίτης ανέγνωσε την "Ευχή εις πενθούντας", ενώ τους στήριξε με παρηγορητικούς πνευματικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: