e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Επίσκεψη του Υφυπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας στον Ελληνορθόδοξο Καθεδρικό Addis Ababa




Το απόγευμα της Πέμπτης 7ης Μαρτίου 2019, επισκέφθηκε τον Ελληνορθόδοξο Καθεδρικό Ναό του Αγίου Φρουμεντίου Αδδίς Αμπάμπα, ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Τέρενς Νικόλαος Κουίκ, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αιθιοπική πρωτεύουσα. Τον κ. Υφυπουργό συνόδευε ο Εξοχ. Πρέσβης της Ελλάδος στην Αδδίς Αμπάμπα, κ. Νικόλαος Πατακιάς. 

Ο Μητροπολίτης κ. Δανιήλ υποδέχθηκε εγκάρδια τους υψηλούς επισκέπτες, οδηγώντας τους εντός του Ιερού Ναού, όπου και ανέπεμψε Δέηση υπέρ υγείας τους. 

Ακολούθως κατευθύνθηκαν πλησίον του Ναού, εντός της αιθούσης εκδηλώσεων, όπου ο Σεβασμ. κ. Δανιήλ, αφού μετέφερε προς τον κ. Κουίκ τις ευχές του Αλεξανδρινού Προκαθημένου κ.κ. Θεοδώρου Β΄, ενημέρωσε τον κ. Υφυπουργό για θέματα που αφορούν την παρουσία του Ελληνισμού και της Ορθόδοξης Εκκλησίας στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: