e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Ψυχοσάββατο


Σήμερα ψυχοσάββατο προσευχηθήκαμε στον Πανάγαθο Θεό για όλες τις ψυχές που έφυγαν από την επίγεια ζωή και αναμένουν την μέλλουσα Κρίση Του.

Ευχηθήκαμε για όσους εδώ, στην επίγεια ζωή, προσπάθησαν να αγαπήσουν, να αναπαύσουν, να καθοδηγήσουν, να προστατεύσουν, να δώσουν χαρά, να τους αναπαύσει ο Θεός χαρίζοντάς τους την αγάπη Του και την χαρά του παραδείσου.

Ευχηθήκαμε και για όσους δεν ήθελαν να αγαπήσουν, να αναπαύσουν, να προστατεύσουν, να δώσουν χαρά σ' αυτήν την ζωή, ο καλός Θεός, με το πολύ έλεός Του, να τους χαρίσει την αγάπη και την χαρά που στερήθηκαν και δεν ένιωσαν.

Ας είναι αιωνία η μνήμη τους.

+Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος, Καθηγούμενος Ι. Μ. Εσφιγμένου Αγίου Όρους

Δεν υπάρχουν σχόλια: