e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Ο τριήμερος εορτασμός του Αγίου Διονυσίου στην εφημερίδα "Πατρίς" του Πύργου Ηλείας


Η γειτονική στη Ζάκυνθο Ηλεία τιμά υπερβαλλόντως τον Άγιο Διονύσιο, το υπόδειγμα της Ανεξικακίας και της Συγχωρητικότητας! Στον Πύργο της Ηλείας, άλλωστε, υπάρχει και Μετόχιο της Μονής Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου, όπου οι Ηλείοι εκφράζουν τιμητική προσκύνηση!

Σήμερα, 27.8.2019, η παλαιή και έγκριτη εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ του Πύργου ασχολήθηκε με την πρόσφατη πανήγυρη του Αγίου μας, δημοσιεύοντας κατατοπιστικό και διθυραμβικό κείμενο του π. Νικολάου Κατσηδήμα, ο οποίος παραβρέθηκε και συμμετείχε στον εορτασμό, όπως και σχετικές φωτογραφίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: