e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Προετοιμασίες για την έκθεση ελληνικών εθνικών ενδυμασιών διά χειρών Σοφίας Αθ. Τσιάρα (3.9.2019)


Εδώ, στο Μορφωτικό Κέντρο Λόγου "Αληθώς", έχομε σύντονες προετοιμασίες για την επικείμενη νέα Έκθεση Τέχνης, που διοργανώνουμε στο πλαίσιο των εφετινών δράσεων.
     Θυμίζουμε στους ενδιαφερόμενους ότι πρόκειται για Έκθεση εθνικών Ενδυμασιών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Επτάνησα, Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Εύβοια, Κυκλάδες, Κρήτη), σε πενήντα (50) κούκλες, τις οποίες έχει δημιουργήσει και παρουσιάζει η κ. Σοφία Αθ. Τσιάρα.
     Η κ. Τσιάρα κατάγεται από το Μπανάτο Ζακύνθου, ζει μόνιμα στην Αθήνα, εργάζεται ως ιατρός Νευρολόγος, Συντονίστρια Διευθύντρια της Νευρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γ. Γεννηματάς", στον δε ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τη ζωγραφική και την δημιουργία ενδυμασιών της Ελλάδας.
     Η εν λόγω Έκθεση, που θα λειτουργεί στην αίθουσα της Ενοριακής Βιβλιοθήκης Μπανάτου (πλησίον του Ναού της Παναγούλας), θα διαρκέσει από την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου έως την Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019, από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Εγκαίνια: 3 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 8 μ.μ..












Δεν υπάρχουν σχόλια: